Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII 

Folosirea (accesarea, vizitarea sau cumpararea produselor si serviciilor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare in prealabil.

ATENTIE

Toate informatiile de pe acest site sunt publicate cu scop

INTRODUCERE

PROPRIETARUL SITE-ULUI ESTE SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL.

SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL ARE SEDIUL IN Ernei, nr. 486G

ESTE INMATRICULATA LA REGISTRUL COMERTULUI SUB NUMARUL J26/860/2013, CODUL FISCAL ESTE RO19064471.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI www.dcweb.ro – IMAGINI, TEXTE, GRAFICE, SIMBOLURI, ELEMENTE DE GRAFICA WEB, SCRIPTURI, PROGRAME SI ALTE DATE – ESTE PROPRIETATEA DCWEB.RO SI A FURNIZORILOR SAI SI ESTE APARAT DE LEGEA DREPTURILOR DE AUTOR SI DE LEGILE PRIVIND PROPRIETATEA INTELECTUALA SI INDUSTRIALA. FOLOSIREA FARA ACORDUL DCWEB.RO A ORICAROR ELEMENTE ENUMERATE MAI SUS SE PEDEPSESTE CONFORM LEGILOR IN VIGOARE.

ACCESUL LA SITE

SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL GARANTEAZA UTILIZATORULUI ACCES LIMITAT, IN INTERES PERSONAL, PE ACEST SITE SI NU II CONFERA DREPTUL DE A DESCARCA SAU DE A MODIFICA PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A REPRODUCE PARTIAL SAU INTEGRAL SITE-UL, DE A COPIA, DE A VINDE/REVINDE SAU DE A EXPLOATA SITE-UL IN ORICE ALTA MANIERA, IN SCOPURI COMERCIALE SAU CONTRARE INTERESELOR SOCIETATII SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL, FARA ACORDUL SCRIS AL ACESTEIA.

SECURITATEA INFORMATIILOR

ACEST SITE FOLOSESTE MASURI DE SECURITATE IMPOTRIVA PIERDERII, ALTERARII SAU FOLOSIRII GRESITE A INFORMATIILOR CARE SE AFLA IN CONTROLUL NOSTRU.

PARTENERI

SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL, ARE CONTRACTE DE REVANZARE (RE-SELLER) CU REPREZENTANTI IMPORTANTI AI PRODUSELOR SI SERVICIILOR AFISATE PE SITE-UL NOSTRU.

GRESELI DE TIPARIRE

SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU GRESELILE DE TIPARIRE SAU AFISARE IN CEEA CE PRIVESTE PRETURI, CARACTERISTICI, IMAGINI ETC. IN EVENTUALITATEA IN CARE PRETUL PRODUSULUI SAU UNELE CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI AU FOST GRESIT INTRODUSE IN BAZELE NOASTRE DE DATE SAU AFISATE GRESIT, IAR LIVRAREA NU S-A EFECTUAT INCA, COMPANIA NOASTRA ISI ALOCA DREPTUL DE A ANULA LIVRAREA RESPECTIVULUI PRODUS SAU SERVICIU SI DE A ANUNTA CLIENTUL IN CEL MAI SCURT TIMP DESPRE EROAREA APARUTA.

GARANTIA PRODUSELOR SI SERVICIILOR

PRODUSELE SI SERVICIILE CUMPARATE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE BENEFICIAZA DE GARANTIE. IN CAZUL IN CARE CLIENTUL NU ESTE MULTUMIT CU SERVICIUL PRESTAT, SE RETURNEAZA BANI IN TERMEN DE 30 ZILE.

TAXE SUPLIMENTARE.

PRETUL FINAL PLATIT DE CLIENT ESTE FORMAT DIN PRETUL PRODUSULUI SI CHELTUIELILE DE EXPEDITIE SI/SAU INCASARE AFERENTE.

CONDITII LEGALE

SITE-UL www.dcweb.ro FUNCTIONEAZA CONFORM PREVEDERILOR LEGALE ALE STATULUI ROMAN.

DISPUTE SI CONFLICTE

ORICE CONFLICT APARUT INTRE SC DC CREATOR DINAMIC ART SRL SI CLIENTI SE INCEARCA A FI REZOLVAT PE CALE AMIABILA PRIN INTELEGERE INTRE CELE DOUA PARTI.

IN CAZUL IN CARE ACEST LUCRU NU ESTE POSIBIL SE VOR APLICA PREVEDERILE LEGALE ROMANESTI DIN ACEST DOMENIU, IAR SOLUTIONAREA CONFLICTELOR ESTE DE COMPENTENTA INSTANTELOR ROMANESTI.

DISPOZITII FINALE

DACA ORICARE DINTRE CLAUZELE DE MAI SUS VA FI GASITA NULA SAU NEVALIDA, INDIFERENT DE CAUZA, ACEASTA CLAUZA NU VA AFECTA VALABILITATEA CELORLALTE CLAUZE. ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT.

Pin It on Pinterest

Share This
error:Content is protected !!