bg-heading

PRINT DESIGN PERSONALIZAT

Simplu, Eficient, Calitate

Pasiune Noastra Continua

Promovarea serviciilor si produselor in mediul online este ceea mai buna metoda in prezent, insa totusi promovarea offline a ramas o parte impotanta al acestei activitati, pentru ca unele parti din promovare se pot acoperii doar offline, cum ar fi cartiile de vizita, pliantele de pe masa cabinetelor medicale, bannere pozitionate intr-un vad comercial bun etc. Pentru a completa paleta noastra de servicii oferim clientilor nostrii creare de design-uri personalizate pentru diverse tiparituri de mici si mari dimensiuni cum ar fi pliante, flyere, brosuri, afise, postere, mape de prezentare, carti de vizita, bannere, autocolante, mesh si roll-up.

Cat costa constructia unui pliant ?

Preturi Informative

Grafica FLYERE: 50-150 lei + TVA

Cele mai populare / raspandite forme de promovare offline sunt flyerele de diferite dimensiuni (A6, A5 sau 1/3 din A4). Acesta metoda de promovare ajuta la cresterea brand-ului, prezentarea si vanzarea produselor sau serviciilor si prezentarea unor beneficii, vouchere, reduceri sau promotii celui care intra in contact cu aceste materiale promotionale. Toate design-urile noastre sunt concepute dupa cele mai noi standarde si trucuri de marketing pentru a beneficia de cele mai bune rezultate posibile pe urma campaniilor create cu aceste materiale promotionale.

Grafica PLIANTE: 75-200 lei + TVA
Grafica CARTI DE VIZITA: 15-50 lei + TVA
Grafica MAPE PREZENTARE: 25-150 lei + TVA
Creare LOGO: 50-150 lei + TVA
Brosuri, Reviste, Mesh, Bannere, Roll-Up

Pretul la aceste lucrari se va face personalizat in functie de format, complexitate, numar de pagini (dupa caz), tiraj, alb/negru sau color, material si finisaj dorit.

Lucrarile de grafica sunt create in moduri inegale. Ele pot varia foarte mult in costuri, in functie de nivelul de proiectare, complexitate si orele necesare pentru crearea / finalizarea lucrarii. Oferim reduceri speciale pentru companiile partenere, non-profit, si circumstante speciale.

Stim din experienta ca acele lucrari cu pret fix sunt rareori bilateral benefice, deoarece de multe ori clientul se limiteaza la primele idei. Insa pentru succesul proiectului noi nu vrem sa limitam posibilitatea de a schimba ideea de baza sau pentru a adauga noi cereri/solicitari in proiect. Noi va oferim o estimare generala bazata pe experienta/munca noastra initiala dar suntem deschisi la scimbarile/ideile aparute pe parcurs, insa acest aspect influenteaza costul creatiei.

Estimarile se bazeaza pe numarul de ore lucrate, timpul de creatie, comunicare, precum si orice alte costuri globale asociate cu proiectul in cauza.

Pentru reducerea costurilor si timpului de creatie, este foarte important sa ai o idee buna, bine conturat, detaliat cu materiale pregatite (poze si texte) despre afacerea ta pe care doresti sa o lansezi in mediul online. Dacă nu sti de unde sa incepi, sa nu iti faceci griji, noi te ajutam cu faza proiectului, stragerea materialelor si conceperea textelor, insa pretul de executie se va mari in functie de acesta.

Succes in toate !

SOLICITARE OFERTA

bg-heading

CUM FUNCTIONEAZA

detaliile colaborarii

1. PLASAREA COMENZII / SOLICITAREA OFERTEI

Primul pas este completarea formularul de comanda/solicitare oferta, aflat mai sus sau in subsolul acestei pagini, ca sa aflam pe scurt ceea ce cauti.

2. CONVORBIREA TELEFONICA

Dupa completarea formularului si trimiterea solicitarii, te sunam in dimineata zilei urmatoare sa ne cunoastem. O scurta conversatie prin telefon este tot ceea ce este nevoie pentru a determina faptul daca ne potrivim pentru derularea proiectului in cauza.

3. REVIZUIREA INFORMATIILOR

In termen de 1-2 zile lucratoare iti comunicam valoarea lucrarii si numarul estimat de ore necesare pentru a finalizarea proiectului.

4. APROBAREA PROIECTULUI

Odata ce ai aprobat estimarea noastra, emitem factura si vom crea un program pentru derulare a proiectului. Proiectul incepe in mod obisnuit aproximativ dupa 1-2 zile lucratoare mai tarziu dupa plata facturii, iar intervalul de timp implicit este de 2-4 zile lucratoare, in functie de complexitatea proiectului.

5. PLATA FACTURII

Se achita factura, conform estimare.

6. CREAREA DESIGNULUI

Incepem lucrarea dupa ce am primit pozele, continutul si dovada palatii facturii prin email.

7. REVIZIE

Revizuim proiectul pana cand esti multumit 100% de rezultatele proiectului.

8. FINALIZARE

In cazul in care valoarea lucrarii a depasit estimarea, emitem factura pentru diferenta orelor neplatite pentru acest proiect si o data cu plata primita, iti trimitem lucrarea in formatele solicitate.

SOLICITARE OFERTA

Pin It on Pinterest

Share This
error:Content is protected !!