bg-heading

WEB DESIGN PERSONALIZAT

Simplu, Eficient, Calitate

Pentru Noi Este O Pasiune

Pasiunea este motivul pentru care a luat nastere si exista aceasta agentie. Echipa noastra de creatie iti ofera pasiunea si experianta pentru crearea design-urilor de calitate care te va ajuta sa atingi obiectivele de afaceri ale companiei tale. Cream Bloguri, Pagina Lansare Produs sau Serviciu, Pagina Web Standard, Pagina Web Complex (ex. Agengi de Turism, Agentii Imobiliare etc.) si Magazin Online.

Vezi Preturi

O nouă Era in Web Design

La Ce Sa Te Astepti de la Noi

R

Experienta cu utilizatorii

Fiindca stiim/cunoastem, necesitatiile si reactiile utilizatorilor/clientilor/vizitatorilor, oferim un design care te va ajuta sa convertesti cat mai multi vizitatori in clienti.

R

Vrem sa te intelegem

Iti adresam cât mai multe întrebări necesare legate de afecerea ta pentru a determina ceea ce vrei, ceea ce iti place, astfel incat sa putem intelege cel mai bine nevoile afacerii tale.

R

Coduri curate

Designul profesional personalizat este integrat in site cu coduri care ajuta la performate optime a siteului, fara erori.

R

Experienta in domeniu

Punem accent pe simplitate, eleganta, eficienta si nu in ultimul rand pe calitate, la preturi avantajoase. Garantam ca oferim cea mai buna solutie pentru a te multumi si a indeplinii asteptarile tale.

R

Comunicare Clara si Concisa

Noi credem intr-o comunicare clară si concisa. Acest aspect este esentială chiar obligatorie pentru succesul orcarui proiect.

R

Intotdeauna 101%

Valorile noastre fundamentale este de a oferii intodeauna mai mult decat suntem capabili sau platiti. Insa pentru succesul proiectului nu abuza de aceasta valoare ! Lasa-ne sa ti-o oferim !

bg-heading

NIVEL DE PREGATIRE

Aptitudin, Cunostinte, Pregatire

%

WordPress

%

HTML / PHP

%

CSS

%

PSD

Responsive Web Design

Adaptate Pentru Toate Dispozitivele Mobile

Proiectele sun concepute cu o structura simpla si clara pentru navigare usora de pe dispozitivele mobile.

Site-ul tau va arata foarte bine pe dispozitive mobile în ambele variante, portret si peisaj.

In mod constant ne adaptam la schimbarile si tendintele tehnologice, pentru a asigura o calitate optima, performanță si fiabilitate.

bg-heading

SATISFACTIE GARANTATA

returnam banii daca nu esti multumit

Satisfactia clientului este una dintre valorile noastre fundamentale. Noi cautam sa depasim asteptarile clientilor de fiecare data. In cazul in care clientul nu este multumit cu rezultatele proiectului in derulare, returnam banii(avansul) in termen de 30 de zile.

Cat costa constructia unui website ?

Preturi Informative

MINI: 800 - 1800 lei + TVA

Pachetul MINI+ este o pagina web care se concentreaza pe un singur proiect. Aceasta pagina web are ca obiectiv vanzarea unui singur produs sau serviciu si de obicei nu are bara de navigare. Principalul motiv pentru lipsa barei de navigare, este limitarea opțiunilor disponibile pentru vizitatori, ajutându-i sa se ghideze spre scopul de conversie destinat. Acest tip de saite este preferat de afaceri mici si biserici care nu au un continut mult si informatiile nu se pot partaja in mai multe pagini. In acest de caz, pachetul MINI+ poate fi tot ce ai nevoie. Se poate suplimenta dupa caz cu introducerea unei sectiuni de bolg sau/si portofoliu.

STANDARD: 1200 - 2500 lei + TVA

Cele mai populare/raspandite siteuri sunt cele care au intre 5-25 de pagini, care functioneaza ca si o brosura online cu unele functii suplimentare cum ar fi calendare, formularele de diferite forme de contact, slidere si bloguri. Aceste tipuri de siteuri ajuta la cresterea brand-ului, prezentarea/vanzarea produselor/serviciilor, fiind un instrument de generare de venituri care inspira/determina vizitatorii sa cumpere. Toate site-urile noastre sunt construite dupa cele mai noi standarde pentru a permite site-ului tau sa-si adapteze forma in timpul afisarii pe aproape toate calculatoarele si dispozitivele existente.

PROFESIONAL: 1500 - 3000 lei + TVA

Aceste siteuri de regula depasec functionalitatile standar al nucleului PHP WordPress si au nevoie de programare sau programe (pugin-uri) suplimentare pentru succesul proiectului. Aici se incadreaza companiile de genul agentiilor imobiliare, agentiilor de turism etc. care au nevoie de o baza de date pentru afisarea  produselor si serviciilor existente. Cu toate ca aceste site-uri nu au nevoie de un design mai special decat pachetele de mai sus totusi din motivul necesitatii modulelor/pugin-urilor specifice pentru functionalitatea optima, pretul este mai mare fata de pachete mai sus mentionate.

MAGAZIN ONLINE: 1500 - 3000 lei + TVA

In principiu, un site de comert electronic este ca si un site obisnuit, dar cu o mulțime de servicii si funcționalitati suplimentare. Preturile pot varia foarte mult in funcție de numarul de produse, integrarea cu diverse servicii si funcționalități personalizate, care sunt necesare pentru magazinul online. Preturile varieaza intre 1500 si 3000 lei+TVA in functie de volumul de munca necesar pentru realizarea proiectului.

MOCKUPS: 1000 - 2000 lei + TVA

In cazul in care ai nevoie de un design profesional de calitate, insa progamarea siteului se va face de catre o terta persoana, atunci te vom ajuta si cu acest aspect. Dupa finalizarea designului, iti vom trimite toate elementele designului/siteului in formatele dorite de catre tine sau terta persoana care face implementarea/programarea (vectoriale, poze, fonturi, texte) .

Website-urile sunt create in moduri inegale. Ele pot varia foarte mult in costuri, in functie de nivelul de proiectare si de functionalitati necesare afacerii specifice. De asemenea, oferim reduceri speciale pentru companiile partenere, non-profit, si circumstante speciale.

Stim din experienta ca acele contracte cu pret fix sunt rareori bilateral benefice, deoarece de multe ori clientul se limiteaza la primele idei. Insa pentru succesul proiectului noi nu vrem sa limitam posibilitatea de a schimba ideea de baza sau pentru a adauga noi cereri/solicitari in proiect. Noi va oferim o estimare generala bazata pe experienta/munca noastra initiala dar suntem deschisi la scimbarile/ideile aparute pe parcurs, insa acest aspect influenteaza costul creatiei.

Estimarile se bazeaza pe numarul de ore lucrate pe site, timpul de proiectare/dezvoltare/intretinere, comunicare, precum si orice alte costuri globale asociate cu proiectul in cauza.

Pentru reducerea costurilor si timpului de creatie, este foarte important sa ai o idee buna, bine conturat, detaliat cu materiale pregatite (poze si texte) despre afacerea ta pe care doresti sa o lansezi in mediul online. Dacă nu sti de unde sa incepi, sa nu iti faceci griji, noi te ajutam cu faza proiectului, stragerea materialelor si conceperea textelor, insa pretul de executie se va mari in functie de acesta.

Succes in toate !

bg-heading

CUM FUNCTIONEAZA

detaliile colaborarii

1. PLASAREA COMENZII

Primul pas este completarea formularul de contact aflat in subsolul acestei pagini ca sa aflam pe scurt ceea ce cauti.

2. CONVORBIREA TELEFONICA

Dupa completarea formularului te sunam sa ne cunoastem. O scurta conversatie prin telefon este tot ceea ce este nevoie pentru a determina faptul daca ne potrivim pentru derularea proiectului in cauza.

3. REVIZUIREA INFORMATIILOR

Obtii un numar estimat de ore necesare pentru a finalizarea proiectului in termen de 2 zile lucratoare.

4. APROBAREA PROIECTULUI

Odata ce ai aprobat estimarea noastra, vom crea un program pentru derulare a proiectului. Proiectul incepe in mod obisnuit aproximativ dupa 2-4 zile lucratoare mai tarziu dupa plata avansului, iar intervalul de timp implicit este de 5-15 zile lucratoare, in functie de complexitatea proiectului.

5. PLATA AVANSULUI

Avansul de 50% din estimare este necesara pentru demararea proiectului. La finalizarea proiectului, iti trimitem factura pentru orele neplatite ramase.

6. CONSTRUIREA SITEULUI

Noi construim site-ul tau WordPress pe serverul nostru de dezvoltare dupa ce am primit pozele, continutul si dovada palatii avansului prin email.

7. TESTAREA

Testam munca noastra in toate versiunile curente de browsere pentru desktop, inclusiv cele facute de Apple (Safari), Google (Chrome), Microsoft (Internet Explorer / Edge) si Mozilla Firefox.

8. REVIZIE

Revizuim proiectul pana cand esti multumit 100% de rezultatele proiectului.

9. PLATA

Emitem factura pentru diferenta orelor neplatite pentru acest proiect si o data cu plata primita, mutam site-ul la destinatia finala.

SOLICITARE OFERTA !

Pin It on Pinterest

Share This
error:Content is protected !!