Simplu, Eficient, Calitate

Mentenata / Administrare

Lasa-ma sa Administrez Site-ul Tau !

Este important ca site-ul tau web sa fie mentinut/intretinut in mod regulat. Site-urile necesita actualizari periodice, controale de securitate, optimizarea ale performantei si depanari regulate. Asa ca, daca ai investit munca, bani si timp intr-un site WordPress, atunci investeste munca si timp sau bani si in mentenata/administrarea site-ului. Ori investesti timp si munca facand tot ce este necesar sau investesti bani si ii lasi pe cei care au experienta in domeniu.
Site-ul tau merita o atentie speciala !

De ce Sa Ai un Furnizor de Intretinere al Siteului?

R

Securitate

Prin actualizarea site-ului si modulelor la zi si prin punerea in aplicare a masurilor de securitate suplimentare, pot ajuta la reducerea riscului de a fi compromis sau spart site-ul tau.

R

Performanta Ridicata

Rata de conversie al unui site care se incarca rapid fara erori este mai mare decat al unui site lent si cu erori de unde vizitatorii plec plictisti si suparati. Din cauza erorilor site-ul poate sa piarda din ranking-ul sau in motoarele de cautare ceea ce inseamna vizitatori mai putini. Atualizarea modulelor in mod regulat imbunatateste perfomanta site-ului.
R

Plan de Rezerva

Pentru siguranta afacerilor pe internet este nevoie de salvarea bazei de date in mod regulat. In cazul in care ai o problema majora cu site-ul tau si nu ai o salvare a bazei de date atunci o sa fii nevoit sa reconstruesti siteului de la zero, ceea ce inseamna costuri mari si timp pierdut, timp in care pozitionarea site-ului in motarele de cautare va fi afectata. Insa daca ai o salvare recenta a bazei de date inseamna sa ai site-ul „back online” intr-un timp relativ scurt si fara costuri, fara sa pierzi pozitionarea site-ului in motoarele de cautare.

bg-heading

Pachete / Preturi

perioada abonamentelor este diferit in functie de pachetul de mentenanta

In cazul in care ai deja un site construit pe platforma WordPress, inainte de toate voi face o investigare gratuita a siteului autentificandu-ne cu contul de administrator pus la dispozitia mea. Voi cauta potentialele probleme si conflicte in functionarea siteului si te voi informa legat de acestea. In unele cazuri site-ul nu a fost actualizat de mai multe luni si poate necesita unele remedieri majore inainte de a actualiza la cea mai recenta versiune, atat WordPress-ul cat si modulele existente.

Ai intrebari ?

Intrebari Frecvente

Primesc suport 24/7 ?

In prezent ofer suport de Luni pana Vineri intre orele 9:00 si 17:00.

Ce se intampla daca la unele module nu mai exista actualizari ?

In cazul acesta voi monitoriza in continuare modulul sau voi propune, dupa caz, o alta varianta optima de a schimba cu un alt modul care dispune de actualizari.

Care este metoda de plata ?
Metoda de plata este prin virament bancar sau cash. Plata se face in avans, conform pachetelor de mentenanta.
Cum pot anula abonarea ?
Prin plasarea comenzii clientul se aboneaza la pachetul de mentenanta ales. Prelungirea abonamentului se face prin generarea facturii proforme inaintea expirarii perioadei specificate pachetului de mentenanta ales.

Abonarea inceteaza in urmatoarele conditii:
1. In cazul neplatii facturii proforme;
2. Daca solicita clientul in scris prin completarea formularului de dezabonare sau prin mail;
3. Daca siteul in cauza este dezactivat, sters sau vandut catre o terta persoana.

Ce este Blogul?
Blogul este o pagina web sau o sectiune dintr-o pagina web de tip jurnal. Articolele apar in ordine cronologica inversa, adica cel mai nou articol apare primul, urmat de celelalte articolele mai vechi.  Blogul este un mod de comunicare. Atasat la un site este calea optima de a comunica cu potentialii clienti. In aceasta sectiune se pot introduce informatii despre afeacere/servicii, sfaturi, oferte, promotii etc.
De ce sa am sectiune Blog pe site ?

Articole introduse in sectiunea Blog, aduc beneficii atat pe plan de ranking in motoarele de cautare cat si pe plan de afacere. Adica, in privinta motoarelor de cautare este foarte important sa se introduca informatii noi, cat mai des pe site, pentra a fi pozitionat cat mai sus in cautari. In privinta afacerii, cu cat ai mai multe informatii, sfaturi, oferte in blog cu atat pari mai serios, devotat si profesionist. Atunci cand cineva are nevoie de un serviciu sau produs, va alege pe cel care este profesionist in domeniu. Exemplu: Daca esti un istalator si ai un site unde permanent introduci articole in blog cu tot feluri de sfaturi legat de instalatii, ce crezi ? clientii pe cine vor alege in cazul in care au nevoie de un instalator? Pe tine ! Pentru ca ai dat dovada de profesionalim cu acele informatii afisate in blog!

Ora de lucru neconsumat, inclus in abonament, se va porta pe luna urmatoare ?
NU se porteaza.
Ce se intampla daca o actualizare va sparge site-ul meu?
Site-ul este imediat reinstalat conform salvarii bazei de date inaintea actualizarii modulelor.