Simplu, Eficient, Calitate

PRINT design

Pasiune Continua

Promovarea serviciilor si produselor in mediul online este ceea mai buna metoda in prezent, insa totusi promovarea offline a ramas o parte impotanta al acestei activitati, pentru ca unele parti din promovare se pot acoperii doar offline, cum ar fi cartiile de vizita, pliantele de pe masa cabinetelor medicale, bannere pozitionate intr-un vad comercial bun etc. Pentru a completa paleta de servicii ofer clientilor serviciul creare de design-uri personalizate pentru diverse tiparituri de mici si mari dimensiuni cum ar fi pliante, flyere, brosuri, afise, postere, mape de prezentare, carti de vizita, bannere, autocolante, mesh si roll-up.

Cat costa constructia unui pliant ?

Preturi Informative

Sabloane PRINT Design: 30-75 lei +TVA
Stiu ca de multe ori se intampla sa ai nevoie urgent de o lucrare de design si tiparirea lor, insa creatia unui design profesional necesita timp, deasemenea si tiparirea lor. Asa ca am investit multa munca si timp pentru a crea sabloane print, sa aiba posibilitatea fiecare companie, persoana fizica, caz urgent, buget mare sau limitat, de a avea un design profesional in scurt timp si chiar si tiparirea lor. Trebuie doar selectat unul din sabloane si ales o optiune dintr-o varietate de pachete disponibile, de la personalizarea designului, adica introducerea/schimbarea continutul pana la tiparirea si expedierea lucrarilor in tara. Asa-i ca e simplu ! Sabloanele PRINT variază de la 30 lei + TVA pana la 70 lei + TVA la care se adauga, dupa caz, pretul de productie (tiparire).

vezi sabloane>>

Grafica FLYERE: 50-150 lei + TVA
Cele mai populare / raspandite forme de promovare offline sunt flyerele de diferite dimensiuni (A6, A5 sau 1/3 din A4). Acesta metoda de promovare ajuta la cresterea brand-ului, prezentarea si vanzarea produselor sau serviciilor si prezentarea unor beneficii, vouchere, reduceri sau promotii celui care intra in contact cu aceste materiale promotionale. Toate design-urile noastre sunt concepute dupa cele mai noi standarde si trucuri de marketing pentru a beneficia de cele mai bune rezultate posibile pe urma campaniilor create cu aceste materiale promotionale.
Grafica PLIANTE: 75-200 lei + TVA
Grafica CARTI DE VIZITA: 15-50 lei + TVA
Grafica MAPE PREZENTARE: 25-150 lei + TVA
Brosuri, Reviste, Mesh, Bannere, Roll-Up
Pretul la aceste lucrari se va face personalizat in functie de format, complexitate, numar de pagini (dupa caz), tiraj, alb/negru sau color, material si finisaj dorit.

Lucrarile de grafica sunt create in moduri inegale. Ele pot varia foarte mult in costuri, in functie de nivelul de proiectare, complexitate si orele necesare pentru crearea / finalizarea lucrarii. Ofer reduceri speciale pentru companiile partenere, non-profit, si circumstante speciale.

Stiu din experienta ca acele lucrari cu pret fix sunt rareori bilateral benefice, deoarece de multe ori clientul se limiteaza la primele idei. Insa pentru succesul proiectului nu vreau sa limitez posibilitatea de a schimba ideea de baza sau pentru a adauga noi cereri/solicitari in proiect. Va ofer o estimare generala bazata pe experienta/munca mea initiala dar sunt deschis la scimbarile/ideile aparute pe parcurs, insa acest aspect influenteaza costul creatiei.

Estimarile se bazeaza pe numarul de ore lucrate, timpul de creatie, comunicare, precum si orice alte costuri globale asociate cu proiectul in cauza.

Pentru reducerea costurilor si timpului de creatie, este foarte important sa ai o idee buna, bine conturat, detaliat cu materiale pregatite (poze si texte) despre afacerea ta pe care doresti sa o lansezi in mediul offline. Dacă nu sti de unde sa incepi, sa nu iti faceci griji, te pot ajuta cu faza proiectului, stragerea materialelor si conceperea textelor, insa pretul de executie se va mari in functie de acesta.

Succes in toate !

bg-heading

Cum Functioneaza

Detalii Colaborare

1. PLASAREA COMENZII

Primul pas este completarea formularul de comanda aflat in subsolul acestei pagini ca sa aflu pe scurt ceea ce cauti, sau alege un desing gata conceput si plaseaza comanda.

2. CONVORBIREA TELEFONICA

Dupa completarea formularului/plasarea comenzii te sun sa ne cunoastem. O scurta conversatie prin telefon este tot ceea ce este nevoie pentru a determina faptul daca ne potrivim pentru derularea proiectului in cauza.

3. REVIZUIREA INFORMATIILOR

Obtii un numar estimat de ore necesare pentru finalizarea proiectului in termen de max. 2 zile lucratoare.

4. APROBAREA PROIECTULUI

Dupa aprobarea estimarii, proiectul incepe in mod obisnuit aproximativ dupa 1-2 zile lucratoare mai tarziu dupa ce am primit continutul (poze, texte) prin email.

5. CREARE GRAFICA

Construiesc designul dupa ce am primit continutul (poze, texte) prin email.

8. REVIZIE

Revizuiesc proiectul pana cand esti multumit 100% de rezultat.

9. PLATA

Emit factura pentru acest proiect si o data cu plata primita, trimit lucrarea in formatele solicitate.