Simplu, Eficient, Calitate

Web design

Pentru Mine, Este O Pasiune

Pasiunea este motivul pentru care a luat nastere si exista acest proiect. Iti ofer pasiunea si experianta mea pentru crearea design-urilor de calitate care te va ajuta sa atingi obiectivele de afaceri ale companiei tale. Creez Bloguri, Pagina Lansare Produs sau Serviciu, Pagina Web Standard, Pagina Web Complex (ex. Agengi de Turism, Agentii Imobiliare etc.) si Magazin Online.

O nouă Era in Web Design

La Ce Sa Te Astepti de la Mine

R

Experienta cu utilizatorii

Fiindca stiim/cunoastem, necesitatiile si reactiile utilizatorilor/clientilor/vizitatorilor, oferim un design care te va ajuta sa convertesti cat mai multi vizitatori in clienti.
R

Vrem sa te intelegem

Iti adresam cât mai multe întrebări necesare legate de afecerea ta pentru a determina ceea ce vrei, ceea ce iti place, astfel incat sa putem intelege cel mai bine nevoile afacerii tale.
R

Coduri curate

Designul profesional personalizat este integrat in site cu coduri care ajuta la performate optime a siteului, fara erori.
R

Experienta in domeniu

Punem accent pe simplitate, eleganta, eficienta si nu in ultimul rand pe calitate, la preturi avantajoase. Garantam ca oferim cea mai buna solutie pentru a te multumi si a indeplinii asteptarile tale.
R

Comunicare Clara si Concisa

Noi credem intr-o comunicare clară si concisa. Acest aspect este esentială chiar obligatorie pentru succesul orcarui proiect.
R

Intotdeauna 101%

Valorile noastre fundamentale este de a oferii intodeauna mai mult decat suntem capabili sau platiti. Insa pentru succesul proiectului nu abuza de aceasta valoare ! Lasa-ne sa ti-o oferim !

bg-heading

Nivel De Pregatire

Competente, Cunistinte, Aptitudini

%

WordPress

%

HTML / PHP

%

CSS

%

PSD

Responsive Web Design

Adaptate Pentru Toate Dispozitivele Mobile

Proiectele sun concepute cu o structura simpla si clara pentru navigare usora de pe dispozitivele mobile.
Site-ul tau va arata foarte bine pe dispozitive mobile în ambele variante, portret si peisaj.

In mod constant ma adaptez la schimbarile si tendintele tehnologice, pentru a asigura o calitate optima, performanță si fiabilitate.

bg-heading

Satisfactie Garantata

Returnam banii daca nu esti multumit !i

Satisfactia clientului este una dintre valorile mele fundamentale. Caut sa depasesc asteptarile clientilor de fiecare data. In cazul in care nu o sa fii multumit cu rezultatele proiectului in derulare, returnez banii (avansul) in termen de 30 de zile.

Cat costa constructia unui website ?

Preturi Informative

MINI: 400 - 1000 lei + TVA

Stiu ca multe organizatii non-profit si afaceri mici familiare au un buget redus pentru sectiunea web. Asa ca am investit multa munca si timp pentru a crea sabloane web pentru platforma WordPress, astfel incat aceste organizatii sa aiba posibilitatea de a avea un site profesional. Trebuie doar selectat unul din sabloane si ales o optiune dintr-o varietate de pachete disponibile, de la configurarea de baza si introducerea/schimbarea conținutul pana la servicii suplimentare personalizate si dupa 2-3 zile de lucru este gata. Asa-i ca e simplu ! Pachetele variază de la 400 lei +TVA pana la 1000 lei + TVA, astfel fiind accesibil pentru orice buget.

vezi sabloane>>

MINI+: 800 - 1800 lei + TVA
Pachetul MINI+ este o pagina web care se concentreaza pe un singur proiect. Aceasta pagina web are ca obiectiv vanzarea unui singur produs sau serviciu si de obicei nu are bara de navigare. Principalul motiv pentru lipsa barei de navigare, este limitarea opțiunilor disponibile pentru vizitatori, ajutându-i sa se ghideze spre scopul de conversie destinat. Acest tip de saite este preferat de afaceri mici si biserici care nu au un continut mult si informatiile nu se pot partaja in mai multe pagini. In acest de caz, pachetul MINI+ poate fi tot ce ai nevoie. Se poate suplimenta dupa caz cu introducerea unei sectiuni de bolg sau/si portofoliu.
STANDARD: 1200 - 2500 lei + TVA
Cele mai populare/raspandite siteuri sunt cele care au intre 5-25 de pagini, care functioneaza ca si o brosura online cu unele functii suplimentare cum ar fi calendare, formularele de diferite forme de contact, slidere si bloguri. Aceste tipuri de siteuri ajuta la cresterea brand-ului, prezentarea/vanzarea produselor/serviciilor, fiind un instrument de generare de venituri care inspira/determina vizitatorii sa cumpere. Toate site-urile noastre sunt construite dupa cele mai noi standarde pentru a permite site-ului tau sa-si adapteze forma in timpul afisarii pe aproape toate calculatoarele si dispozitivele existente.
PROFESIONAL: 1500 - 3000 lei + TVA
Aceste siteuri de regula depasec functionalitatile standar al nucleului PHP WordPress si au nevoie de programare sau programe (pugin-uri) suplimentare pentru succesul proiectului. Aici se incadreaza companiile de genul agentiilor imobiliare, agentiilor de turism etc. care au nevoie de o baza de date pentru afisarea  produselor si serviciilor existente. Cu toate ca aceste site-uri nu au nevoie de un design mai special decat pachetele de mai sus totusi din motivul necesitatii modulelor/pugin-urilor specifice pentru functionalitatea optima, pretul este mai mare fata de pachete mai sus mentionate.
MAGAZIN ONLINE: 1500 - 3000 lei + TVA
In principiu, un site de comert electronic este ca si un site obisnuit, dar cu o mulțime de servicii si funcționalitati suplimentare. Preturile pot varia foarte mult in funcție de numarul de produse, integrarea cu diverse servicii si funcționalități personalizate, care sunt necesare pentru magazinul online. Preturile varieaza intre 1500 si 3000 lei+TVA in functie de volumul de munca necesar pentru realizarea proiectului.
MOCKUPS: 1000 - 2000 lei + TVA
In cazul in care ai nevoie de un design profesional de calitate, insa progamarea siteului se va face de catre o terta persoana, atunci te vom ajuta si cu acest aspect. Dupa finalizarea designului, iti vom trimite toate elementele designului/siteului in formatele dorite de catre tine sau terta persoana care face implementarea/programarea (vectoriale, poze, fonturi, texte) .

Website-urile sunt create in moduri inegale. Ele pot varia foarte mult in costuri, in functie de nivelul de proiectare si de functionalitati necesare afacerii specifice. De asemenea, ofer reduceri speciale pentru companiile partenere, non-profit, si circumstante speciale.

Stim din experienta ca acele contracte cu pret fix sunt rareori bilateral benefice, deoarece de multe ori clientul se limiteaza la primele idei. Insa pentru succesul proiectului, nu vreau sa limitez posibilitatea de a schimba ideea de baza sau pentru a adauga noi cereri/solicitari in proiect. Iti ofer o estimare generala bazata pe experienta/munca mea initiala dar sunt deschis la scimbarile/ideile aparute pe parcurs, insa acest aspect influenteaza costul creatiei.

Estimarile se bazeaza pe numarul de ore lucrate pe site, timpul de proiectare/dezvoltare/intretinere, comunicare, precum si orice alte costuri globale asociate cu proiectul in cauza.

Pentru reducerea costurilor si timpului de creatie, este foarte important sa ai o idee buna, bine conturat, detaliat cu materiale pregatite (poze si texte) despre afacerea ta pe care doresti sa o lansezi in mediul online. Dacă nu sti de unde sa incepi, sa nu iti faci griji, eu te pot ajuta cu faza proiectului, strangerea materialelor si conceperea textelor, insa pretul de executie se va mari in functie de acesta.

Succes in toate !

bg-heading

Cum Functioneaza

Detalii Colaborare

1. PLASAREA COMENZII

Primul pas este completarea formularul de contact aflat in subsolul acestei pagini, sa aflu pe scurt ceea ce cauti.

2. CONVORBIREA TELEFONICA

Dupa completarea formularului te sun sa ne cunoastem. O scurta conversatie prin telefon este tot ceea ce este nevoie pentru a determina faptul daca ne potrivim pentru derularea proiectului in cauza.

3. REVIZUIREA INFORMATIILOR

Obtii un numar estimat de ore necesare, pentru finalizarea proiectului, in termen de 2 zile lucratoare.

4. APROBAREA PROIECTULUI

Odata ce ai aprobat estimarea, creez un program pentru derularea proiectului. Proiectul incepe in mod obisnuit aproximativ dupa 2-4 zile lucratoare mai tarziu dupa plata avansului, iar intervalul de timp implicit este de 5-15 zile lucratoare, in functie de complexitatea proiectului.

5. PLATA AVANSULUI

Avansul de 50% din estimare este necesara pentru demararea proiectului. La finalizarea proiectului, iti trimitem factura pentru orele neplatite ramase.

6. CONSTRUIREA SITEULUI

Construiesc site-ul tau WordPress pe serverul de dezvoltare DCWeb.ro, dupa ce am primit continutul siteului (poze, texte etc.) si dovada/confirmarea palatii avansului prin email.

7. TESTAREA

Testez/Verific rezultatul (site-ul) in toate versiunile curente de browsere pentru desktop, inclusiv cele facute de Apple (Safari), Google (Chrome), Microsoft (Internet Explorer / Edge) si Mozilla Firefox, precum si pe dispozitivele mobile (tableta, telefon)

8. REVIZIE

Revizuiesc proiectul pana cand esti multumit 100% de rezultat.

9. PLATA

Emit factura pentru diferenta orelor neplatite pentru acest proiect si o data cu plata primita/confirmata, transfer site-ul la destinatia finala.

bg-heading

Solicita Oferta!

Afla Cat Costa Constructia Website-ului Tau ?