Simplu, Eficient, Calitate

Web design

Pentru Mine, Este O Pasiune

Pasiunea este motivul pentru care a luat nastere si exista acest proiect. Iti ofer pasiunea si experianta mea pentru crearea design-urilor de calitate care te va ajuta sa atingi obiectivele de afaceri ale companiei tale. Creez Bloguri, Pagina Lansare Produs sau Serviciu, Pagina Web Standard, Pagina Web Complex (ex. Agengi de Turism, Agentii Imobiliare etc.) si Magazin Online.

bg-heading

Nivel De Pregatire

Competente, Cunistinte, Aptitudini

%

WordPress

%

HTML / PHP

%

CSS

%

PSD

O nouă Era in Web Design

La Ce Sa Te Astepti de la Mine

R

Experienta cu utilizatorii

Fiindca stiim/cunoastem, necesitatiile si reactiile utilizatorilor/clientilor/vizitatorilor, oferim un design care te va ajuta sa convertesti cat mai multi vizitatori in clienti.
R

Vrem sa te intelegem

Iti adresam cât mai multe întrebări necesare legate de afecerea ta pentru a determina ceea ce vrei, ceea ce iti place, astfel incat sa putem intelege cel mai bine nevoile afacerii tale.
R

Coduri curate

Designul profesional personalizat este integrat in site cu coduri care ajuta la performate optime a siteului, fara erori.
R

Experienta in domeniu

Punem accent pe simplitate, eleganta, eficienta si nu in ultimul rand pe calitate, la preturi avantajoase. Garantam ca oferim cea mai buna solutie pentru a te multumi si a indeplinii asteptarile tale.
R

Comunicare Clara si Concisa

Noi credem intr-o comunicare clară si concisa. Acest aspect este esentială chiar obligatorie pentru succesul orcarui proiect.
R

Intotdeauna 101%

Valorile noastre fundamentale este de a oferii intodeauna mai mult decat suntem capabili sau platiti. Insa pentru succesul proiectului nu abuza de aceasta valoare ! Lasa-ne sa ti-o oferim !

bg-heading

All Inclusive

Servicii Web Complete

Responsive Web Design

Adaptate Pentru Toate Dispozitivele Mobile

Proiectele sun concepute cu o structura simpla si clara pentru navigare usora de pe dispozitivele mobile.
Site-ul tau va arata foarte bine pe dispozitive mobile în ambele variante, portret si peisaj.

In mod constant ma adaptez la schimbarile si tendintele tehnologice, pentru a asigura o calitate optima, performanță si fiabilitate.

bg-heading

Satisfactie Garantata

Returnam banii daca nu esti multumit !i

Satisfactia clientului este una dintre valorile mele fundamentale. Caut sa depasesc asteptarile clientilor de fiecare data. In cazul in care nu o sa fii multumit cu rezultatele proiectului in derulare, returnez banii (avansul) in termen de 30 de zile.

Derularea Proiectului!

Cum functioneaza?

1. PLASAREA COMENZII

Primul pas este completarea formularul de contact aflat in subsolul acestei pagini, sa aflu pe scurt ceea ce cauti.

2. CONVORBIREA TELEFONICA

Dupa completarea formularului te sun sa ne cunoastem. O scurta conversatie prin telefon este tot ceea ce este nevoie pentru a determina faptul daca ne potrivim pentru derularea proiectului in cauza.

3. REVIZUIREA INFORMATIILOR

Obtii un numar estimat de ore necesare, pentru finalizarea proiectului, in termen de 2 zile lucratoare.

4. ACCEPTAREA PROIECTULUI

Odata ce ai acceptat estimarea, creez un program pentru derularea proiectului. Proiectul incepe in mod obisnuit aproximativ dupa 2-4 zile lucratoare mai tarziu dupa plata contravalorii abonamentului aferent, iar intervalul de timp implicit este de 5-15 zile lucratoare, in functie de complexitatea proiectului.

5. PRIMA PLATA

Plata primei facturii este necesara pentru demararea proiectului. Dupa finalizarea proiectului, iti trimitem lunar factura pentru abonamentul contractat.

6. CONSTRUIREA SITEULUI

Construiesc site-ul tau WordPress pe serverul de dezvoltare DCWeb.ro, dupa ce am primit continutul siteului (poze, texte etc.) si dovada/confirmarea palatii prin email.

7. TESTAREA

Testez/Verific rezultatul (site-ul) in toate versiunile curente de browsere pentru desktop, inclusiv cele facute de Apple (Safari), Google (Chrome), Microsoft (Internet Explorer / Edge) si Mozilla Firefox, precum si pe dispozitivele mobile (tableta, telefon)

8. REVIZIE

Revizuiesc proiectul pana cand esti multumit 100% de rezultat.

9. PLATA

Dupa finalizarea proiectului, iti trimitem lunar factura pentru abonamentul contractat, pana la expirarea sau rezilierea contractului.

bg-heading

Solicita Oferta!

Afla Cat Costa Constructia Website-ului Tau ?